注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

情人的眼泪

 
 
 

日志

 
 

何永頓空米同學of '08珠海斗門之旅  

2008-08-01 00:25:39|  分类: 唉。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

First of all,sorry ar..............@@ 其實我知道你發燒都叫你嚟唔好> <

點知你發到37.4!!!激死我 _/ 唔系話左發燒就唔嚟伽咩...="= 又呃我.

secondly, 居然落雨||||| 唉. 我連截的士都唔識-__________-;; 揾巴士又兜大圈;;;; 勁慚愧. 下次你嚟我一定背熟啲巴士表!

thirdly,我都冇帶你去邊度玩..= =" 珠海又真系冇咩好玩lol.

同埋好似同我daddy 媽咪食飯好似好尷尬咁= ="...唉

連我都覺得我自己好悶啊> <" 系啦雖然你一定話唔會。

但系聽講你咁病法根本唔應該食海鮮............................................

kkkk...好似暑假見親你你都病@_@

今日你話我下巴尖咗好開心, 因為我試緊一個專門減下巴肉ge嘢> <"

  评论这张
 
阅读(18)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017