注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

情人的眼泪

 
 
 

日志

 
 

最多電話既一日  

2008-08-03 23:53:54|  分类: 片刻快樂 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

/_\

今日起碼打左聽左成30個電話lol

冇曬電添啊.....

今日兩個唔中意漫畫既人陪我去睇漫展, 哈哈..辛苦曬你地喇!!

買左件$210 ge野著左20分鐘都唔夠!! 計下計下..即系成10蚊一分鐘> <"

開心樂園餐換左個Europe stamp!!好開心啊  歐洲系一個好地方!!系咪啊永頓同學?

跟住就翻上去睇cosplay...見到兩個靚仔

真系不枉此行!

之後6個人夾的士去拱北 kkk。我再瘦十斤就唔使咁逼啦, 真系唔好意思啊Dino

系書城見到好多書想睇,不過一定冇時間睇..帶翻去又好重> <"

eee...流水賬黎ga wor!

小泉居..kk..我都唔想飲齋啡伽,不過我驚眼訓@@"

跟住去同Dino and Charles偷師學嘢。哈哈~ 都系一門學問。嗯嗯

原本霖住冇得一齊食飯, 嘿嘿,點知又留到8點幾先走。

 

今日同你地一齊真系好開心啊>v<

充滿歡樂

 

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017